eur:
392.32
usd:
366.08
bux:
66800.83
2024. április 26. péntek Ervin

Kizuhant egy kétéves gyerek a másodikról

Az eset vasárnap reggel történt, a gyerek a szülei második emeleti lakásából esett ki a XIII. kerületi Pannónia utcában.

Egy szemtanú a Borsnak elmondta, hogy először egy nagy puffanásra lett figyelmes, majd keserves sírást és kiabálást hallott – azt hitte, elütöttek valakit. "A sebesült mellett ott térdelt egy kutyás nő, közben pedig már az apuka ordítva rohant lefelé pizsamában. Szegény azt kiabálta, hogy: ezt nem hiszem el! Nem hiszem el!" – számolt be a szívszorító esetről a szemtanú.

A mentők és a rendőrség is néhány percen belül kiérkezett a helyszínre. A kisfiú végig nagyon sírt, amit csak akkor hagyott abba, mikor a mentők elkezdték az ápolását. A gyermek a szemtanú sze­rint elsőnek virágokra majd egy utcában parkoló autóra eshetett.

Az Országos Mentőszolgálat a lapnak elmondta: a két év körüli gyermek súlyos sérüléseket szenvedett. Az ellátást követően stabil állapotban szállították kórházba.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt indított nyomozást, egyelőre senkit nem hallgattak ki gyanúsítottként.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×