eur:
395.04
usd:
370.8
bux:
65132.72
2024. április 19. péntek Emma

Másutt még tél van, de a Tisza-tónál megnyitották a szezont

A Tisza-tavi polgármesterek és intézményvezetők részvételével megnyitották a turisztikai szezont a Tisza-tónál. 

A tiszafüredi önkormányzat közleménye szerint Hubai Imre a Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke bejelentette, hogy a kormány döntése értelmében egy újabb, turisztikai vonzerőt növelő beruházás indulhat el: Tiszafüreden 2022 tavaszára felépül a Tisza-tavi Természetbúvár Játszóház és Túraközpont.

Kárándi Zoltán, a MAHART Zrt. projektvezető-helyettese elmondta, hogy május elsejétől már teljes kapacitással megkezdi működését a húsz hajóból álló nyaralóhajó-flotta. A szakember szerint egy olyan új, minőségi szolgáltatás valósul meg a térségben, amely külföldön és belföldön egyaránt még vonzóbbá teszi a Tisza-tavat.

Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere elmondta, hogy Tiszafüred és Poroszló között májusban befejeződik annak a fejlesztésnek a műszaki átadása, amely lehetővé teszi, hogy még ebben az évben a Tisza-tavat teljes mértékben biztonságosan, a forgalomtól elzárt területen kerékpározhatják körbe a turisták. A városban pedig megszépül a városközpont és új szabadstrand épül.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×