INFORÁDIÓ
2021. május 7. péntek
Gizella

hableány

hajóbaleset

duna

bója

emlék

Az elsüllyedt Hableány sétahajó képe egy bóján a Margit híd közelében 2020. január 3-án. A sétahajó 2019. május 29-én este a híd közelében merült el a vízben, miután összeütközött a Viking Sigyn szállodahajóval. A Hableányon 35-en utaztak, 33 dél-koreai turista és a kéttagú magyar személyzet. A balesetet követően hét dél-koreait sikerült kimenteni, és azóta huszonhét holttestet találtak meg.

Különleges festéssel emlékeztetnek a Hableány-katasztrófára

Infostart / MTI

Az elsüllyedt Hableány sétahajó képét festették egy bójára a Margit híd közelében

A sétahajó 2019. május 29-én este a híd közelében merült el a vízben, miután összeütközött a Viking Sigyn szállodahajóval. A Hableányon 35-en utaztak, 33 dél-koreai turista és a kéttagú magyar személyzet. A balesetet követően hét dél-koreait sikerült kimenteni, és azóta huszonhét holttestet találtak meg. Korábbi híreink a tragikus esetről itt olvashatók.

Budapest, 2020. január 3.
Az elsüllyedt Hableány sétahajó képe egy bóján a Margit híd közelében 2020. január 3-án. Előtérben az áldozatok emlékére elhelyezett játék figurák. A sétahajó 2019. május 29-én este a híd közelében merült el a vízben, miután összeütközött a Viking Sigyn szállodahajóval. A Hableányon 35-en utaztak, 33 dél-koreai turista és a kéttagú magyar személyzet. A balesetet követően hét dél-koreait sikerült kimenteni, és azóta huszonhét holttestet találtak meg.
MTI/Máthé Zoltán
Az elsüllyedt Hableány sétahajó képe egy bóján - előtérben az áldozatok emlékére elhelyezett játék figurák. MTI/Máthé Zoltán

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán
A címlapról ajánljuk

Bezárul egy kiskapu

Augusztusig biztosan a hétköznapi élet része lesz a plasztikkártya - ezek használatával kapcsolatban...
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018