eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Sérült tehergépkocsi, miután átszakította a szalagkorlátot és lezuhant Nagyszőlős utcai felüljáróról a Budaörsi útra 2019. december 2-án. A balesetben az autó vezetője megsérült.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Hatalmas káosz Budán a Budaörsi út teljes lezárása miatt

Délután két óra körül egy autószállító tréler leborult a Nagyszőlős utcai felüljáróról. A jármű elfoglalja a Budapestről kifelé vezető sávokat, a mentést végző jármű pedig a befelé vezetőket, ezért a teljes Budaörsi utat lezárták.

A teherautó átszakította a szalagkorlátot és úgy borult át, az oldalára fordulva a szemközti sávokra. A műszaki mentés órákkal később is tartott még. Kardos Zoltán, a BKK Info vezetője az InfoRádióban elmondta: az autókat kifelé már a Villányi útnál visszafordítják, a befelé vezető oldalon pedig a Nagyszőlős utcánál terelik el a járműveket. A rendőrség információi szerint a tehergépkocsi vezetője megsérült.

Frissítés, 18:02 (BKK): Véget ért a műszaki mentés, de a környéken (az M1/M7 közös bevezető szakaszán, a Hegyalja úton, az Alkotás utcában, a Jagelló úton, a Villányi úton, a Karolina úton, a Nagyszőlős utcában) továbbra is araszol a kocsisor, ezért megnövekedett menetidőre kell számítania mind a közúti, mind a közösségi közlekedést használóknak.

Terelve közlekedett a 139-es, a 140-es és a 140A autóbusz: a külső végállomás felé nem érintik a Muskotály köz és a Fehérló utca megállót, befelé pedig a Fehérló utca megállót. Ez a változtatás is megszűnt, a járatok ismét az eredeti útvonalukon haladnak.

Google Térkép
Google Térkép, 17:01

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×