INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 8. szombat
László

baleset

budaörsi út

tréler

közlekedés

dugó

Sérült tehergépkocsi, miután átszakította a szalagkorlátot és lezuhant Nagyszőlős utcai felüljáróról a Budaörsi útra 2019. december 2-án. A balesetben az autó vezetője megsérült.

Hatalmas káosz Budán a Budaörsi út teljes lezárása miatt

Infostart / InfoRádió

Délután két óra körül egy autószállító tréler leborult a Nagyszőlős utcai felüljáróról. A jármű elfoglalja a Budapestről kifelé vezető sávokat, a mentést végző jármű pedig a befelé vezetőket, ezért a teljes Budaörsi utat lezárták.

A teherautó átszakította a szalagkorlátot és úgy borult át, az oldalára fordulva a szemközti sávokra. A műszaki mentés órákkal később is tartott még. Kardos Zoltán, a BKK Info vezetője az InfoRádióban elmondta: az autókat kifelé már a Villányi útnál visszafordítják, a befelé vezető oldalon pedig a Nagyszőlős utcánál terelik el a járműveket. A rendőrség információi szerint a tehergépkocsi vezetője megsérült.

Frissítés, 18:02 (BKK): Véget ért a műszaki mentés, de a környéken (az M1/M7 közös bevezető szakaszán, a Hegyalja úton, az Alkotás utcában, a Jagelló úton, a Villányi úton, a Karolina úton, a Nagyszőlős utcában) továbbra is araszol a kocsisor, ezért megnövekedett menetidőre kell számítania mind a közúti, mind a közösségi közlekedést használóknak.

Terelve közlekedett a 139-es, a 140-es és a 140A autóbusz: a külső végállomás felé nem érintik a Muskotály köz és a Fehérló utca megállót, befelé pedig a Fehérló utca megállót. Ez a változtatás is megszűnt, a járatok ismét az eredeti útvonalukon haladnak.

Google Térkép
Google Térkép, 17:01

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Kapcsolódó hang

Felborult tréler a Budaörsi úton - Kardos Zoltán
 
A címlapról ajánljuk

Meghalt Reigl Judit

A Kossuth-díjas, Franciaországban élő festőművészt 97 éves korában érte a halál....
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018