eur:
395.65
usd:
372.03
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Tarlós István főpolgármester a budapesti útépítési program keretében elkészült első XVIII. kerületi út átadásán a Kappel Emília utcánál felállított sátorban 2019. július 8-án. A főpolgármester közölte: a tervek szerint négy éven belül az összes budapesti belterületi földutat leaszfaltozzák. A program első körében 13 kerület pályázott eredményesen, és így 181 földutat, mintegy 41-42 kilométer hosszúságban látnak el szilárd burkolattal.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Tarlós István: négy éven belül az összes fővárosi földutat leaszfaltozzák

A budapesti útépítési program keretében, első körben 13 kerület pályázott eredményesen, a két legnagyobb támogatást a XVIII. és a XXI. kerület kapta.

A tervek szerint négy éven belül az összes budapesti belterületi földutat leaszfaltozzák - mondta Tarlós István főpolgármester hétfőn, a budapesti útépítési program keretében elkészült első, XVIII. kerületi út átadóján.

A program első körében 13 kerület pályázott eredményesen, és így 181 földutat, mintegy 41-42 kilométer hosszúságban látnak el szilárd burkolattal. A két legnagyobb támogatást a XVIII. és a XXI. kerület kapta - közölte Tarlós István.

Ughy Attila (Fidesz-KDNP) XVIII. kerületi polgármester kiemelte: egy közel egy évtizede tartó példás és eredményes együttműködés újabb állomásához érkeztek, és az állam, a főváros és a kerületi önkormányzat közös munkájának köszönhető, hogy egyre nagyobb ütemben aszfaltozzák le a földutakat.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×