eur:
393.42
usd:
367.65
bux:
66328.13
2024. április 24. szerda György

Fa építőjátékokat hív vissza az Aldi

A "Város", "Virágos rét", illetve "Állatos építőjáték" elnevezésű játékokról kis részek leválhatnak, amit a gyermek lenyelhet. Azt is kérik, hogy, aki vett a termékből, ne használja azt, vigye vissza bármelyik Aldiban blokk nélkül visszaveszik.

Az Aldi Magyarország és beszállítója, az U. Leinss GmbH hívja vissza termékeket, melyek április 14-től június 13-ig voltak kaphatót az Aldi magyarországi üzleteiben. Az értékesítést az áruházlánc 2019. június 12-én, illetve 13-án felfüggesztette.

A 86076-os cikkszámú Fa építőjáték három érintett fajtáját a vásárlók bármely magyarországi Aldi üzletbe visszavihetik, a vételárat a vásárlást igazoló blokk nélkül is visszakapják.

A visszahívás nem érinti ugyan a Fa játék "Felhőkarcolók" típusát, a vásárlók ugyanakkor ezt a terméket is indoklás nélkül visszavihetik az üzletekbe, a termék árát visszatérítik - közölte az Aldi.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Horgonyoztatják a forintot

Horgonyoztatják a forintot

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat, délelőtt is enyhe gyengülés látszott csak az árfolyamokban, ami délután is megmaradt. Nagyon szűk sávban oldalazik a magyar deviza. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×