INFORÁDIÓ 
2019. szeptember 22. vasárnap
Móric

lázár jános

királyhegyes

kampány

önkormányzati választás

Hódmezővásárhely, 2018. január 29. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter beszédet mond a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal kibővített ügyfélszolgálatának átadásán 2018. január 29-én. MTI Fotó: Rosta Tibor

Lázár János ezer település megszűnésének lehetőségét vetette fel - videó

Infostart

A volt kancelláriaminiszter már most beleveti magát az önkormányzati választási kampányba. Elhintette: még egy cikust "csinál" végig.

Lázár János korábbi kancelláriaminiszter egy, a Facebook-oldalára feltöltött videója tanúsága szerint már az önkormányzati választásokra készül - szúrta ki az Mfor.hu.

A kistelepülések sorsáért aggódó politikus arról beszél, hogy amennyiben a kormány nem nyújtana segítséget, ezer település léte kerülne veszélybe a fogyatkozó lakosság miatt.

Egész pontosan így fogalmaz: "Ma ebben az országban ezer olyan település van, amely ha nem kap a kormánytól lehetőséget, akkor a megszűnés veszélye fenyegeti. De ez a kormány számára kötelesség, mint ahogy kötelesség nekem is, hogy minden helyi kezdeményezést és törekvést támogassunk."

Példát is említ Lázár: a választókörzetéhez tartozó Királyhegyesen szeretné elérni, hogy egy fiatal házaspár otthont tudjon teremteni, családot alapítani.

A dohánypiacért, illetve a dél-alföldi vasúti fejlesztésért felelős kormányzati tisztségviselő a polgármester mellett kampányolt, ennek részeként úgymond "kikéri" őt a feleségétől, azt kérve, járuljon hozzá a férje újbóli indulásához az ősszel esedékes önkormányzati választáson.

"Még én is csinálok egyet, meg ő is" - utal arra a videóban Lázár János, hogy még egy ciklust vállal politikai szereplőként. Ígérete szerint megcsinálják a templomot, a művházat, az orvosi rendelőt és az utat az autópályáig.

Nyitókép: Rosta Tibor
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018