eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A Diákhitel bankkölcsön reklámja a főváros II. kerületében a Kacsa utcában, egy irodaház falán. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Egyetemisták, nagyon fontos péntek jön

Péntek a félév első Diákhitel-igénylési határideje - hangsúlyozta az InfoRádiónak a Diákhitel Központ kommunikációs igazgatója.

Február 15. a második egyetemi félév első igénylési határideje; ez azért nagyon fontos, mert aki eddig az időpontig leadja Diákhitel-igényét, március közepéig megkapja az első részletet - hívta fel a figyelmet az InfoRádióban Imre Zita, a Diákhitel Központ kommunikációs igazgatója.

"Azok a hallgatók, akik ezt valamilyen oknál fogva elszalasztanák, nem kell kétségbe esniük, lehetőség van a félév további hónapjaiban is igényelni a Diákhitelt, de akkor csak jelentős csúszással, áprilisban, illetve májusban lehet hozzájutni" - mutatott rá Imre Zita.

Az igénylés nagyon egyszerű:

teljesen elektronikusan intézhető, ennek egyetlen feltétele van csupán, mégpedig az, hogy legyen a hallgatónak Neptun-, illetve Ügyfélkapu-hozzáférése.

"Ennek a birtokában a hallgató a Neptunon keresztül az ügyfélkapus belépés segítségével, teljesen elektronikus úton köti meg a szerződését, amit értelemszerűen online formában kap meg az email-fiókjába."

Emellett a hagyományos igénylési módok is fennálnak, tehát aki a Diákhitel Direkten keresztül igényelne, ezt a lehetőséget is használhatja.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×