INFORÁDIÓ 
2021. január 27. szerda
Angelika

karácsony

bolt

nyitvatartás

közlekedés

bkk

szenteste

Elektromotoros meghajtású modern Solaris trolibusz és korszerű autóbuszok a főváros XIV. kerületében, az Örs vezér téri végállomásukon. Műholdas rendszerrel ellenőrzött menetrend szerint közlekednek a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vonalain, kényelmesebbé és kiszámíthatóvá téve a kozösségi közlekedést. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!

Korán zárnak a boltok, változik a közlekedés - tudnivalók mára

Infostart

Ma van Szenteste napja, így változnak a menetrendek és a nyitva tartás is.

Az üzleteknek legkésőbb december 24-én 14 óráig be kell zárniuk, tehát siessen, aki még vásárolni szeretne. Ezt követően csak a benzinkutak, a non-stop üzletek vagy a szórakozóhelyek tarthatnak nyitva.

December 24-én a szombaton is nyitva tartó gyógyszertárak a szokásos szombati munkarendjük, vagy rövidített nyitvatartás szerint lesznek elérhetők.

Közlekedés

Hétfőn, december 24-én a BKK-járatok a szombati menetrend szerint közlekednek, de a nappali járatok jellemzően 15 és 16 óra között indulnak utoljára. Ezt követően az éjszakai járatokkal lehet utazni.

A repülőtérre közlekedő 100E és 200E autóbusz egész nap a megszokott szombati menetrend szerint indul. (A 16 óra után a Deák Ferenc térről induló 100E autóbusz az Astoriánál is megáll, a 15:08 után induló 200E autóbusz pedig az éjszakai járatokhoz csatlakozva a Határ útig viszi az utasokat és onnan is indul a repülőtér felé.)

A 6-os villamos 16 és 20 óra között 10 percenként, 20 órától 15 percenként közlekedik. Az éjszakai autóbuszjáratok közül 16 és 18 óra között sűrűbben jár a 907-es, a 908-as, a 909-es, a 914-es, a 916-os, a 923-as, a 931-es, a 950-es, a 956-os, a 973-as, a 979-es és a 979A autóbusz. A Libegő nem üzemel. A D2 hajójárat nem közlekedik december 26-ig.

A Volán-buszok a megszokott menetrendektől eltérően több településen 16 óráig, máshol ritkábban és korlátozásokkal közlekednek az autóbuszok.

A MÁV-járatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek december 24-én.

Teljes összefoglalónkat az ünnepi változásokról itt olvashatja el.

Nyitókép: Jászai Csaba
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018