eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Elektromotoros meghajtású modern Solaris trolibusz és korszerű autóbuszok a főváros XIV. kerületében, az Örs vezér téri végállomásukon. Műholdas rendszerrel ellenőrzött menetrend szerint közlekednek a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vonalain, kényelmesebbé és kiszámíthatóvá téve a kozösségi közlekedést. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: Jászai Csaba

Korán zárnak a boltok, változik a közlekedés - tudnivalók mára

Ma van Szenteste napja, így változnak a menetrendek és a nyitva tartás is.

Az üzleteknek legkésőbb december 24-én 14 óráig be kell zárniuk, tehát siessen, aki még vásárolni szeretne. Ezt követően csak a benzinkutak, a non-stop üzletek vagy a szórakozóhelyek tarthatnak nyitva.

December 24-én a szombaton is nyitva tartó gyógyszertárak a szokásos szombati munkarendjük, vagy rövidített nyitvatartás szerint lesznek elérhetők.

Közlekedés

Hétfőn, december 24-én a BKK-járatok a szombati menetrend szerint közlekednek, de a nappali járatok jellemzően 15 és 16 óra között indulnak utoljára. Ezt követően az éjszakai járatokkal lehet utazni.

A repülőtérre közlekedő 100E és 200E autóbusz egész nap a megszokott szombati menetrend szerint indul. (A 16 óra után a Deák Ferenc térről induló 100E autóbusz az Astoriánál is megáll, a 15:08 után induló 200E autóbusz pedig az éjszakai járatokhoz csatlakozva a Határ útig viszi az utasokat és onnan is indul a repülőtér felé.)

A 6-os villamos 16 és 20 óra között 10 percenként, 20 órától 15 percenként közlekedik. Az éjszakai autóbuszjáratok közül 16 és 18 óra között sűrűbben jár a 907-es, a 908-as, a 909-es, a 914-es, a 916-os, a 923-as, a 931-es, a 950-es, a 956-os, a 973-as, a 979-es és a 979A autóbusz. A Libegő nem üzemel. A D2 hajójárat nem közlekedik december 26-ig.

A Volán-buszok a megszokott menetrendektől eltérően több településen 16 óráig, máshol ritkábban és korlátozásokkal közlekednek az autóbuszok.

A MÁV-járatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek december 24-én.

Teljes összefoglalónkat az ünnepi változásokról itt olvashatja el.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×