eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay.com

Fagy és felhő, ameddig a szem ellát

Mínuszokkal kezdődik és talán folytatódik is a hét. Eleinte még csak felhők lesznek, a hét közepén a hó is visszatér.

Volt, ahol -10 Celsius-fokról indította a hetet a hőmérő higanyszála, de ez csak azt jelezte, komolyan kell venni az e heti fagyokat.

Ugyanis hétfőn ajándék lesz az olvadás, alig egy-két pontja lesz az országnak, ahol 0 vagy 1 fok lesz a napi csúcs. A nap sem fog előbújni.

Kedd hajnalra aztán lesz, ahol -12 fokot is le lehet olvasni a mérőről, de szabad ég alatt -2-nél melegebbet (kevésbé hideget) sehol sem.

Szerdán még egész nap fagyni fog, köd is lesz, és melegebb sem lesz a keddnél.

Hanem aztán csütörtökön - amennyire most az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársai előre látják - fagypont köré "emelkedünk", de jön a hó újra - ahol hidegebb marad, hó marad, ahol olvadni fog, eső jön.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×