eur:
394.37
usd:
365.29
bux:
65565.66
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Rendőrök kiszorítják az ellenzéki pártok kezdeményezésére a munka törvénykönyvének módosítása ellen indult tüntetés résztvevőit a Parlament előtti Kossuth téren 2018. december 12-én. MTI/Balogh Zoltán
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Gyújtogatás a Kossuth téren - újabb rendőri beavatkozás

A tüntetők gyújtogattak és padokat rongáltak meg. Veszélyben volt az ország karácsonyfája is.

A tüntetők egy része Budapesten, a Kossuth téren szánkókat gyújtott fel, valamint a téren lévő padokat felborította és megrongálta.

A rendbontók a rendőrökkel szemben is agresszíven léptek fel és megkísérelték az ország karácsonyfáját is felgyújtani, arra petárdákat és pirotechnikai eszközöket dobáltak - írja a police.hu.

A rendőrök a keletkezett tüzet eloltották.

A rendőrség a további károkozás megszüntetésére és a biztosításban részt vevő rendőrök testi épségének érdekében a rendbontókat kiszorította a területről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Telt ház közelében a Portfolio Vállalati Energiamenedzsment konferenciája!

Telt ház közelében a Portfolio Vállalati Energiamenedzsment konferenciája!

Óriási az érdeklődés a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment 2024 című konferenciája iránt, amelyen várhatóan Steiner Attila, az Energiaügyi Minisztérium államtitkára is részt vesz. Az egésznapos szakmai rendezvény teltház közelében jár, már csak néhány szabad hely van, így érdemes sietni a regisztrációval, amelyet itt tud megtenni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×