eur:
393.78
usd:
365.35
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Új vezetőséget választott a Rádiós Műsorszolgáltatók Egyesülete

Tisztújító közgyűlést tartott az ország legnagyobb, országos és fővárosi rádiói által létrehozott szakmai szervezete, a Rádiós Műsorszolgáltatók Egyesülete (RAME).

A tagok három évre ismét a rádiós egyesület elnökévé választották Turi Árpádot, a Class FM korábbi vezérigazgatóját, a Mediaworks kereskedelmi vezetőjét és újabb három évre elnökségi tagi megbízást kapott Módos Márton, az InfoRádió ügyvezető igazgató-főszerkesztője. A testület harmadik megválasztott tagja Komáromi Balázs, Trend FM ügyvezetője lett.

A rádiók vezetői Ismételten a felügyelő bizottság tagjának választották Kiss Anikót, a Music FM és Nagy Tamást, a Jazzy Rádió ügyvezetőjét. Új tag az ellenőrző testületben az MTVA-t képviselő Tiszttartó Titusz, a Petőfi Rádió csatornaigazgatója.

Az október 24-i közgyűlés döntései között - a műsorszolgáltató kérelmére - felvette a RAME teljes jogú tagjai közé az országos vételkörzetű Retro Rádiót.

Módos Márton az Infostart.hu főszerkesztője és tulajdonosa is.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×