eur:
392.12
usd:
366.57
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Turisták segwayen Budapesten a Kossuth térnél 2018. május 30-án. Idén június közepétől tilos a segway (önegyensúlyozó, kétkerekű, elektromos meghajtású közlekedési eszköz), az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard (önegyensúlyozó elektromos roller), a sörbike (négykerekű, többszemélyes kocsmabicikli) és a riksa használata az V. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő gyalogutakon és gyalogos övezetekben.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Kiürítették a Kossuth teret - megsérült egy ember

A rendőrök kilenc emberrel szemben szabálysértési feljelentést tettek.

A rendőrség védett vezető érkezése miatt pénteken 4 óra 8 perc és 4 óra 31 perc között kiürítette a Kossuth teret, és felszólította az oda bejelentett – gyülekezési törvény hatálya alá tartozó – rendezvény résztvevőit, hogy gyülekezési jogukat a személy- és létesítménybiztosítási intézkedéssel érintett területen kívül gyakorolják.

A rendőrség felszólítására 13 ember önként távozott a helyszínről, de 9-en nem tettek eleget a felszólításnak, ezért őket a rendőrök testi kényszer alkalmazásával kikísérték a területről, akikkel szemben szabálysértési feljelentést tettek.

A rendőri intézkedés során egy férfi a kordonelemeket összekötő dróthálóra ráfogott, amellyel hámsérülést okozott magának. A rendőrök a hámsérülést a helyszínen ellátták és mentőt hívtak. A kiérkező mentők a férfit a helyszínen megvizsgálták, sérülése további orvosi ellátást nem igényelt - közölte a police.hu.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×