eur:
393.83
usd:
365.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Halálos baleset miatt teljes útzár van az M5-ösön

Lajosmizse térségében a Budapest felé vezető oldalon teljes útlezárás van.

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között vasárnap 21 órakor egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze az M5-ös autópályán Lajosmizse térségében a Budapest felé vezető oldalon. A baleset következtében a kisteherautó sofőrje kiesett a járművéből, majd egy arra közlekedő személyautó elütötte. A bolgár honosságú kisteherautó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A katasztrófavédelem honlapja szerint az ütközés következtében a teherautó felborult, így esett ki belőle a sofőr. Az árokba csapódott személyautó vezetőjét a mentők vizsgálják.

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek, ezért a forgalmat a Lajosmizsei csomópontnál leterelik az 5-ös számú főútra, és Örkénynél lehet ismét felhajtani az autópályára.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×