eur:
389.34
usd:
361.61
bux:
68034.28
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Durva képek az M7-es tömegbalesetről

Zavartalan a forgalom az M7-es autópályán Siófoknál, ahol délelőtt kilenc jármű ütközött össze, ezért lezárták a sztráda Nagykanizsa felé vezető oldalát - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A police.hu-n megjelent közleményben felidézték: az autópálya 102-es kilométerénél, eddig tisztázatlan körülmények között történt a baleset, amelynek az első adatok alapján egy súlyos és hét könnyebb sérültje van.

A forgalom jelenleg zavartalan az érintett útszakaszon.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint ráfutásos baleset történt, amelyben egy murvát szállító kamion, egy kisteherautó, két kisbusz és öt gépkocsi ütközött össze.A tűzoltók befejezték a műszaki mentést.

Címlapról ajánljuk
Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Május második napjáig adott határidőt a német pénzügyminiszter a minisztériumoknak a jövő évi költségvetés tervezetére vonatkozó kívánságaik előterjesztéséhez. A szabad demokrata Christian Lindner ugyanakkor már korábban utalt arra, hogy a fő "kívánságot" a szigorú megtakarítások jelentik. Ugyanakkor mindhárom koalíciós párt, a szociáldemokrata SPD, a Zöldek Pártja és a miniszter pártja, a liberális FDP is ragaszkodik ahhoz, hogy az általuk képviselt "vörös vonalakat" nem lehet átlépni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×