eur:
392.2
usd:
366.64
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen a kormány tagjai köszöntik Boross Péter volt miniszterelnököt a 90. születésnapja alkalmából a Parlamentben 2018. augusztus 29-én.
Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Orbán Viktorék dallal is köszöntötték Boross Pétert - videó

Orbán Viktor miniszterelnök és a kormány tagjai felköszöntötték Boross Péter volt kormányfőt a 90. születésnapja alkalmából a Parlamentben. A kormány tagjai egy dalt is elénekeltek Borossnak:

Orbán Viktor és miniszterei a szerdai kormányülésen fogadták Boross Pétert, majd a rövid ünnepi köszöntő után díszebédet adtak számára.

Budapest, 2018. augusztus 29.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b2) Boross Péter volt miniszterelnököt (j2) látja vendégül a 90. születésnapja alkalmából a Parlamentben 2018. augusztus 29-én. Balra Kövér László házelnök (b), Pintér Sándor belügyminiszter (b3).
MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs
Orbán Viktor miniszterelnök (b2) Boross Péter volt miniszterelnököt (j2) látja vendégül a 90. születésnapja alkalmából a Parlamentben 2018. augusztus 29-én. Balra Kövér László házelnök (b), Pintér Sándor belügyminiszter (b3). MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Az eseményen a volt kormányfő családtagjai, Kövér László, az Országgyűlés elnöke, valamint a Boross-kormány több minisztere is részt vett – közölte Havasi Bertalan.

A kormány tagjai egy dallal is köszöntötték a volt miniszterelnököt, az erről készült videó Orbán Viktor Facebook-oldalára került fel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×