eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Négy alapelv - ezt képviseli Orbán Viktor az uniós csúcson

Orbán Viktor miniszterelnök a mai brüsszeli uniós csúcstalálkozón négy alapelv szerint fogja képviselni álláspontját a migrációról – közölte a kormányszóvivő.

Egész Európában érvényesülnie kell a nép akaratának az illegális bevándorlás kezelésének tekintetében - mondta Kovács Zoltán.

A kormányszóvivő kiemelte: Magyarország az elmúlt időben tett intézkedéseivel felkészült, hogy határozottan és egyértelműen képviselje a továbbiakban is azt az álláspontot, amelyet az elmúlt három évben talán a legkövetkezetesebben képviselt a kormány és Orbán Viktor miniszterelnök.

A négy alapelv, amit a kormányfő képviselni fog:

  • A bevándorlást nem megszervezni kell, hanem meg kell állítani az európai határokon
  • Az európai határokat meg kell védeni
  • Akik illegálisan érkeztek Európába, azokat vissza kell vinni a hazájukba
  • Európai megoldás csakis az európai emberek akaratán jöhet létre, és az európai emberek véleménye arról árulkodik, hogy a magyarok véleményével egybecsengően azt gondolják, hogy a migrációt meg kell állítani, a határokat meg kell védeni.
KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×