eur:
393.74
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Megszólalt a dombóvári baleset túlélője - a kidőlt fa miatt négy családtagját vesztette el

„Ez a család nem tönkrement, hanem megszűnt” - mondta a tragikus dombóvári baleset túlélője, aki szinte az egész családját elvesztette.

Érthetetlen, hogy egy kidőlt fa négy ember halálát okozza. Felfoghatatlan, hogy mit érezhet az az asszony, aki túlélte a péntek éjjel Dombóváron történt balesetet, amelyben 43 éves férjét, 17 éves lányát, 19 éves menyét és öt hónapos unokáját vesztette el - írja a teol.hu.

Egy pillanat műve volt a tragédia, hazafelé indultak a kórházból, amelynek ügyeletére korábban a menyét vitték be. A becsapódást érzékelte, nem látta mi történik, a fa összenyomta az autót. Éva zúzódásokat szenvedett el, saját felelősségére hagyta el a kórházat.

Mérhetetlen gyászában a felelőst szeretné megtalálni, mert ennek a tragédiának nem lett volna szabad megtörténnie. Pénteken még hatan éltek együtt kisvaszari otthonukban, másnapra ketten maradtak. Azt mondja, ez a család nem tönkrement, hanem megszűnt. Fiáért is retteg, a 20 éves fiatal is apját, testvérét, párját, gyermekét vesztette.

Jelenleg sógornője ad nekik menedéket, képtelenek visszamenni otthonukba, ahol szeretteik holmijai vannak mindenhol. Éva elképzelhetetlennek tartja, hogy valaha is újra ott tudna élni, ahol minden rájuk emlékezteti.

Hangsúlyozta, addig megy, amíg nem találja meg azokat, akiknek a gondatlansága miatt ez megtörténhetett, és nem vonják őket felelősségre, nem nézhet a szemükbe. Ha kell, perel. Úgy tudják, többen jelezték már a hivatal felé, hogy életveszélyesek azok a fák. A terület nem a város tulajdonában van.

A család szűkösen élt, elsősorban az asszony férjére támaszkodtak, aki rengeteget dolgozott. A rokonság számára a temetés költségeinek előteremtése is nagy gondot jelentett volna. Ebben támogatja őket a kisvaszari önkormányzat, amely a lap információi szerint átvállalta ezt a terhet

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×