eur:
393.77
usd:
365.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Megújul egy fontos fővárosi tér

A tervek szerint 2019 végére teljesen megújul Budapesten a II. kerületi Széna tér.

Tarlós István főpolgármester közölte: a jövő év végére egy megújult, a felújított Széll Kálmán térhez méltó, megnövelt zöldterülettel rendelkező Széna tér jön létre. Várhatóan az ott lévő buszpályaudvar más helyre kerül majd.

Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője, aki egyéni jelöltként indul az országgyűlési választáson a budapesti 3-as számú - a XII. kerületet és a II. kerület egy részét magában foglaló - választókerületben, elmondta: a rekonstrukciós munkálatok 2019 májusában kezdődhetnek meg, a teljes körű felújítás nagyjából fél évet vesz majd igénybe.

Láng Zsolt (Fidesz-KDNP) kerületi polgármester közölte: a Széna tér megújítása a Blaha Lujza tér rekonstrukciójával együtt bekerült a főváros idei költségvetésébe. A tér 2,5 milliárd forintból újulhat meg.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×