eur:
394.35
usd:
369.26
bux:
66508.57
2024. április 25. csütörtök Márk

Elítélték a Dózsa György úti gázolót

Garázdaság vétsége miatt felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Dózsa György úti halálos baleset okozásával gyanúsított M. Richárdot a Fővárosi Törvényszék – írta a PestiSrácok.hu információ alapján a Magyar Idők. A bíróság még novemberben hozta meg jogerős döntését, amely szerint az ítélet végrehajtását két év próbaidőre felfüggesztették.

A törvényszék egy kisebb pontosítással a Pesti Központi Kerületi Bíróság áprilisi verdiktjét hagyta helyben. Eszerint M. Richárd egy parkolóhely miatt összetűzésbe került egy külföldi nővel egy bevásárlóközpont parkolójában. Az eljáró bíró hangsúlyozta, M. Richárd kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.

M. Richárd továbbra is gyanúsítottja a Dózsa György úti, két halálos áldozatot követelő közúti balesetnek. Múlt héten pedig kiderült, hogy a rendőrség a balesetben részes másik autó sofőrjét is a gyanúsítottak között tartja számon. A szabadlábon védekező férfit halálos közúti baleset okozásának gyanújával hallgatták ki, amelynek alapja többek között az a szakvélemény lehet, amely megállapította, hogy az autós szabálytalanul kanyarodott - írja a Magyar Idők.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Hamarosan a használt lakásokra is megjelennek az uniós energetikai elvárások

Hamarosan a használt lakásokra is megjelennek az uniós energetikai elvárások

Az építőipar és a fenntarthatóság kapcsolata ellentmondásosnak tűnhet, de egyre nagyobb figyelmet kap az épületszektor teljes zöldítése. Hogy az új építések kapcsán mik a gyártói tapasztalatok, hogyan csökkenthető a karbonlábnyom, milyen felújítást érdemes elvégezni a lakóingatlanokon, arról a Portfolio Sustainable Tech 2024 konferenciáján Kiss Gábor, a Metrodom Kivitelező ügyvezető igazgatójának, az IFK alelnökének moderálásában beszélgettek a szakértők.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 15:01
×
×
×
×