eur:
394.56
usd:
369.8
bux:
65127.71
2024. április 19. péntek Emma
Tarthatatlan állapotok Budapesten - ezt lépte a rendőrség

Tarthatatlan állapotok Budapesten - ezt lépte a rendőrség

Budapest rendőrfőkapitánya állandó rendőri jelenlétet rendelt el az Astoria metróaluljáróban, ahol egyre gyakoribbak a rendbontások.

A Stadionok metróaluljáróból az Astoriához költöztek a rendbontó hajléktalanok. Nyilvánosan árulnak drogokat, fosztogatják a BKV-automatát, turistákat lopnak meg, részegen és egyéb tudatmódosító szerek hatása alatt, inzultálják a járókelőket és rongálják az üzleteket - írta az Indexnek egy olvasó, aki képekkel és videóval is bemutatta az áldatlan állapotokat.

A helyzetről tájékoztatták a hatóságokat is, ám az ügyben nem történt előrelépés - tette hozzá.

Az Index megkeresésére a BRFK közölte, hogy az aluljáró közrendjével, közbiztonságával kapcsolatosan az utóbbi időben egy esetben érkezett bejelentés. Budapest rendőrfőkapitánya az állapotok miatt állandó rendőri jelenlétet rendelt el az aluljáróban.

A Stadionok metrómegálló környékén az elmúlt hónapokban vált tarthatatlanná a helyzet, a rendőrség azóta razziákat tart.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×