eur:
390.57
usd:
368.77
bux:
55356.93
2023. szeptember 25. hétfő Eufrozina, Kende
Hazai megcsalási statisztika - vannak változások

Hazai megcsalási statisztika - vannak változások

Negyvenhez közel lép félre a másik partnert kereső magyarok fele - derült ki az egyik partnerkereső oldal kutatásából.

Negyven éves kor körül csalják meg leginkább állandó partnerüket a magyarok - derült ki a viszony.hu kutatásából. Korábban a budapestieknél tapasztaltak leggyakrabban félrelépést, de az idei adatokban valamivel kevesebb fővárosi szerepel, többen válaszoltak viszont így vidékről - például Tolna és Bács-Kiskun megyéből - mondta el az InfoRádiónak Győrfi András, a portál alapítója. Hozzátette: a férfiak körében nagyobb arányban történik félrelépés.

A budapestiek negyede nyilatkozott úgy, hogy semmilyen körülmények között sem lépne félre, ugyanez a hűség-arány vidéken ötven százalék.

Kiderült az is, miért regisztáltak az emberek partnerkereső portálra: bő 60 százalék állandó szexpartnert keres, 40-45 százalék csak flörtölni szeretne. Harminc százalék kíváncsiságból regisztrál és 20-29 százalék mindössze társaságra vágyik. Csak 27 százalék fordul a portálhoz komoly kapcsolat keresésének céljával.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Egy korszak ér véget a média világában a világ egyik legbefolyásosabb médiacézárja, Rupert Murdoch távozásával, ami új ajtót nyithat meg Donald Trump előtt. A jobboldali beállítottságú, ausztrál származású Murdochot a baloldalon sokan mefisztói figurának tartották. A Fox News és a News Corporation tulajdonosaként ugyanis példátlan befolyása volt a fontosabb angol nyelvű országok politikájára.

Orbán Viktor: ha így marad, beavatkozunk az üzemanyagárakba

A miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött a parlamenti ősz. Szónoklatára az ellenzéki képviselők reagálnak, majd Orbán Viktort megilleti a viszonválasz joga. Tartson velünk az ősz első szócsatáján.
VIDEÓ
Pluszba lendült Amerika, pedig 16 éve nem volt ilyen magas a hosszú kötvényhozam

Pluszba lendült Amerika, pedig 16 éve nem volt ilyen magas a hosszú kötvényhozam

Ázsiában felemás hangulatban telt hétfőn reggel a kereskedés, ezt követően Európában 1% körüli esés alakult ki a vezető tőzsdéken, miután ismételten baljós adatok érkeztek a német gazdaságból. Amerikában viszont az enyhe kezdeti mínuszok után mindhárom vezető index pluszba lendült zárásra, noha a 10 éves amerikai kötvényhozam 4,5% fölé ugrott, ahol utoljára 16 évvel ezelőtt járt. A befektetőket a jelek szerint az sem nyugtalanítja, hogy nem tudni, hova fut ki a kormányzati leállással fenyegető helyzet, ami miatt a Moody's is figyelmeztetést adott ki. A múlt heti esést követően kisebb pluszban nyitotta a napot a magyar tőzsde és emelkedéssel próbálkozik az OTP is, a lendület azonban a nyitást követően hamar elfogyott, a bank papírjai pedig közel 2 hónapja látott mélypontra estek. Ezt követően azonban ismét pluszban van az OTP.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×