eur:
392.87
usd:
368.02
bux:
0
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Autósok, figyelem: csak araszolni lehet a Balaton felé

Továbbra is élénk a forgalom, telítettek a sávok az M7-es autópályán a Balaton felé, az M1-M7 elválástól Székesfehérvárig nehézkes az előrejutás, helyenként lelassulnak a járművek.

Az Útinform tájékoztatása szerint Letenye felé a martonvásári kihajtó után a 30-as km-nél korábban több jármű ütközött össze a belső sávban. Már mindkét forgalmi sáv használható, de több km-es a torlódásra, lassú araszolásra kell készülni.

Baleset történt korábban az M0-s autóút déli szakaszán. Az M5-ös autópálya felé a 18-as km-nél a csepeli kihajtónál a belső sávban több autó karambolozott. Mind a három sáv használható, de még lépésben haladnak, araszolnak a járművek a 12-es jelű Nagytétényi csomóponttól.

Az 54-es főúton, Nemesnádudvar és Sükösd között (a 88-as és a 92-es km között) a korábbi heves esőzés és vihar nyomán fák dőltek az útpályára. Félpályás lezárása kell számítani több szakaszon is, és időnként megállítják a járműveket.

Kenderesen, a 4-es főút átkelési szakaszán a 140-es km-nél egy személyautó kamionnal ütközött össze. A fél útpályát lezárták.

A 31-es főúton, Tenk és Dormánd között a 125-ös km közelében egy kamion az árokba hajtott. Félpályás lezárás mellett helyszínelnek.

Az M0-s autóút és az M1-es autópálya csatlakozásánál az autóútról a két sáv helyett csak egy sávon lehet felhajtani az M1-esre Győr felé, emiatt időszakosan torlódik a forgalom.

Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×