eur:
394.31
usd:
369.91
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Piac Éjszakája: nyüzsgő forgatag egész éjjel

Piac Éjszakája: nyüzsgő forgatag egész éjjel

Szerda este első alkalommal rendezi meg a Nagybani Piac a Piac Éjszakáját. Az érdeklődők vezetők segítségével bejárhatják a 33 hektáros területet, megtekinthetik a banánérlelőt és zárásként tűzijáték is lesz - mondta az InfoRádióban Házi Zoltán vezérigazgató.

Színes éjszakai forgatag

A budapesti Nagybani Piac éjszaka él: este 7-kor nyit és éjfél utánig van nyitva, a terület teljesen hajnali 2 óra körül ürül ki – mondta Házi Zoltán. A vezérigazgató hozzátette, ez klasszikus piac, ahol alkudoznak, és biztos, hogy az árak nyitáskor mások, mint záráskor.

Piac Éjszakája: nyüzsgő forgatag egész éjjel

„Szeretnénk bemutatni a színes forgatag piaci hangulatát, illetve a háttérben folyó munkát. A hazai kis- és középtermelők értékesítik itt a portékáikat, amelyeket kemény munkával termelnek meg. A szemnek is szép sok hazai zöldség és gyümölcs közös jellemzője, hogy friss és zamatos.”

Piac Éjszakája először

A nemrégiben 25-dik születésnapját ünneplő Nagybani Piac rendezvényén az első száz érdeklődő vehet részt, a cég munkatársai körbevezetik őket, megmutatják nekik még a banánérlelőt is – mondta Házi Zoltán.

„Zenés kívánságműsor és művészek, valamint tűzijáték teszi különlegesebbé és ünnepélyesebbé a napot a piac szereplői számára is.”

Pazarlás ellen

Az Élelmiszerbankkal meghosszabbított együttműködés keretében a Nagybani Piac területén elhelyeztek egy hűtőkonténert, ahova a termelők, nagykereskedők elhelyezhetik a szépséghibás vagy eladásra nem alkalmas termékeiket, amelyeket az Élelmiszerbank rászorulókhoz szállít – mondta el a Nagybani Piac vezérigazgatója.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×