eur:
392.51
usd:
367.59
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Visszaszólt Botkának Bajnai

Visszaszólt Botkának Bajnai

Horthy Miklóssal és Kádár Jánossal együtt emlegette Botka László, az MSZP miniszterelnök jelöltje Bajnai Gordont. A volt miniszterelnök egy közösségi portálon reagált a nyilatkozatra.

Az atv.hu készített interjút nemrég Botka Lászlóval, az MSZP miniszterelnök-jelöltjével, aki arra a kérdésre, hogy rátenné-e a szocialisták 2018-as listájára Bajnai Gordont, előbb azt felelte, hogy vele könnyű a helyzet, hiszen ő kivonult a politikából.

Majd az újabb kérdésre, hogy rajta lehetne-e a listán a volt miniszterelnök, a szocialista politikus úgy reagált: „semmilyen körülmények között nem tenném se Bajnai Gordont, sem Kádár Jánost, se Rákosi Mátyást és Horthy Miklóst se a listára.”

Bajnai Gordon az egyik közösségi portálon így reagált a nyilatkozatra: „az aggódó közvéleményt ezúton szeretném én is megnyugtatni, hogy nem csak az MSZP, de az MSZMP, az MDP, sőt a Peyer-féle paktum párt listájára sem kívánkozom.”

Emellett a volt kormányfő munkasikereket kívánt a kormány- és korszakváltás mielőbbi reményében.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×