INFORÁDIÓ
2022. július 2. szombat
Ottó

bajnai gordon

2022.03.21. 18:34

Index: korábbi baloldali kormánytagokhoz kötődő adatelemző cég befolyásolhatta az előválasztás eredményét

Egy az Index birtokába jutott állítólagos hangfelvétel szerint egy online adatbázis-építéssel foglalkozó cégcsoport – amelynek tulajdonosa a cikk alapján a volt miniszterelnök és alapítója egykori titokminisztere, Ficsor Ádám – segíthette Márki-Zay Péter előválasztási sikerét, és szerepet vállal az országgyűlési választási kampányban is.
2021.11.29. 19:19

Bajnai Gordon a városházás találkozójáról beszélt

Amit ott elmondtam, utólag is vállalható, vágatlan és teljes formában - mondta a Városháza esetleges eladása ügyében tartott megbeszélésről a volt kormányfő, aki egy interjúban a cápákról és a rendőrségi feljelentésről is beszélt.
2021.11.20. 19:30

Városháza-ügy: megszólalt Bajnai Gordon – egy hangfelvételen is

A volt miniszterelnök egy kiszivárgott hangfelvételen arról beszél, hogy van szándék a főváros vezetésében a Városháza értékesítésére, és erről a fővárosi vagyonkezelő vezetője feletti szinten is egyeztetett. Bajnai Gordon megszervezett titkosszolgálati akciót sejt a háttérben.
2021.11.18. 18:23

Városháza-ügy: most egy fénykép került elő

A Városháza eladásáról szivárogtató Anonymus-maszkos férfi szerint bizonyítéka van arra, hogy a főváros jó pár ingatlanját akarta közvetítők révén értékesíteni, és a Városháza miatt már legalább öt külföldi hátterű befektetői csoporttal tárgyaltak.
2019.12.05. 10:58

Villámpályázat a fővárosban: Bajnai Gordon volt kabinetfőnöke nyert

Walter Katalint nevezték ki a Budapesti Városüzemeltetési Holding vezérigazgatójának. Az új vezető korábban a Karácsony Gergely főpolgármester-jelöltsége mellett kampányoló Bajnai Gordon kabinetfőnökeként dolgozott az Együttben, és az alapítója volt a korábbi miniszterelnök vezette Haza és Haladás Egyesületnek is.
2018.10.18. 18:20

Bajnai Gordon elemzése Magyarországról - hetilapszemle

A volt miniszterelnök a HVG felkérésére írt elemzést. Tarlós István újrainduló főpolgármester pedig a Figyelőnek adott interjút, amiben elmondja, mi az, ami még annál is fontosabb, mint hogy nagyot tudjon ütni a politikában.
2017.07.11. 16:33

Teljesen új feladatot kap a volt magyar miniszterelnök

Hét európai szakember társaságában augusztus elsejétől 18 hónapon át Bajnai Gordon volt magyar miniszterelnök is tagja lesz annak a Befektetési Bizottságnak, amely az Európai Befektetési Bank (EIB) kezelésében lévő Európai Stratégiai Beruházási Alap (EFSI) döntéseit készíti elő.
2017.06.01. 12:01

Visszaszólt Botkának Bajnai

Horthy Miklóssal és Kádár Jánossal együtt emlegette Botka László, az MSZP miniszterelnök jelöltje Bajnai Gordont. A volt miniszterelnök egy közösségi portálon reagált a nyilatkozatra.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018