INFORÁDIÓ
2021. szeptember 27. hétfő
Adalbert

rendőrfőkapitány

főváros

kongresszus

budapest

A rendkívüli helyzetről tárgyalnak a főrendőrök Budapesten

InfoRádió

Az Európai Fővárosok Rendőrfőkapitányainak 38. Kongresszusa zajlik Budapesten szeptember 9-e és szeptember 11-e között.

A nemzetközi rendezvényen 30 európai és kettő Európán kívüli ország fővárosainak főkapitányai vesznek részt, ahol megosztják egymással azon gyakorlatokat, melyek előremutatóak és biztosítják az országok közötti tapasztalatcserét.

Budapest elsőként ad otthont az 1979. óta évente megrendezett szakmai találkozónak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a kongresszust 2016. szeptember 9-e és szeptember 11-e között rendezi meg a Rendőrségi Igazgatási Központban.

A rendezvényen hagyományosan az európai fővárosok rendőrfőkapitányai, valamint a rendfenntartásban érdekelt szervezetek felsővezetői vesznek részt, amely Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány hivatalos megnyitó beszédével kezdődött.

A konferencia fő témája a rendkívüli helyzetek esetén teendő elsődleges rendészeti és bűnügyi intézkedések bemutatása, amelyen a házigazda Budapest rendőrfőkapitányán túl előadást tart Belgium, Észtország, Franciaország, Izland, Lengyelország, Oroszország, az Egyesült Királyság, valamint Spanyolország delegációja is.

A konferencián a korábban, illetve a közelmúltban bekövetkezett rendkívüli helyzetek kezeléséhez kapcsolódóan előadásában mutatja be a brüsszeli, a párizsi és a madridi rendőr-főkapitányság delegációjának vezetője, a tett közbiztonsági és bűnügyi intézkedéseket és ezek hatását.

Forrás: police.hu

A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018