eur:
392.21
usd:
366.8
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Szilágyi Áronnak szívügye a budapesti olimpia

Szilágyi Áronnak szívügye a budapesti olimpia

Szilágyi Áron akár nevével és arcával is támogatná Budapest 2024-es olimpiai pályázatát. A kétszeres olimpiai bajnok kardvívó erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt.

Sokan keresik meg, bár a menedzsere jóvoltából már csak a komolyak jutnak el a kétszeres olimpiai bajnok kardvívóhoz, extrém kéréssel nem találkozott.

„Nagyon sok interjúra, rendezvényre hívnak, próbálom úgy alakítani a programot, hogy sok helyre el is jussak.”

A szelektálásról Szilágyi Áron azt mondta: „nincsenek különösebben erős elveim, természetesen próbálok politikamentes maradni, a bulvársajtóban is óvatosan jelenek meg, nem szeretnék celebirányba elmozdulni, szeretném, ha elsősorban a sportpályafutásomról szólna minden.”

A 2024-es olimpiát a kétszeres olimpiai bajnok kardvívó szívügyének tekinti.

„Az egyik álmom valóra válna, ha Budapest olimpiát rendezhetne, pláne 2024-ben, amikor még sportolóként is részt vehetek. Ha jövőre úgy döntenének, hogy Budapest rendezheti meg a 2024-es olimpiát, gőzerővel elkezdenék rá készülni. Természetesen ez egy olyan cél, amihez szívesen adom a nevemet és az arcomat” - fogalmazott Szilágyi Áron az InfoRádió Aréna című műsorában.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×