eur:
394.6
usd:
370.67
bux:
65390.42
2024. április 23. kedd Béla

Nagyot kaszált a rendőrség a traffipaxos akcióval!

Több mint 4300 közlekedési jogsértést tárt fel a rendőrség három nap alatt, a keddtől csütörtökig tartó országos sebességmérő akciója során - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség a TISPOL Műveleti Csoport éves ellenőrzési terve alapján augusztus 23-án, 24-én és 25-én tartott Magyarországon közlekedésbiztonsági ellenőrzést. Az európai kampány ezúttal a megengedett legnagyobb sebességet túllépő járművek vezetőinek kiszűrésére irányult.

A három nap alatt összesen 4323 jogsértést dokumentált a rendőrség, ebből 1340 esetben a jármű megállítását követően annak vezetőjével szemben intézkedtek a járőrök. A helyszíneken 1258 járművezetővel szemben szabtak ki helyszíni vagy közigazgatási bírságot, további 82 esetben szabálysértési illetve közigazgatási eljárást indítottak a felelősségre vonás érdekében.

Az ellenőrzés során 1 illegális bevándorlót, 1 embercsempészéssel megalapozottan gyanúsítható személyt, valamint 1 körözött személyt is elfogtak a rendőrök, 9 fővel szemben pedig bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt kezdeményeztek eljárást.

Forrás: police.hu

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
A kamatdöntés döntheti el a forint sorsát

A kamatdöntés döntheti el a forint sorsát

A nemzetközi piacokról a beszerzésimenedzser-index (bmi) jelentések mozgathatják meg a devizapiacokat, míg magyar szempontból a legfontosabb a Magyar Nemzeti Bank délutáni kamatdöntése lesz. Hétfőn végül a forint nagyjából a nyitó szint körül fejezte be a napot, de hétfőn egyelőre enyhe gyengüléssel indított. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×