eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien

Gyorsan futnak a budapesti rendőrök

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság az idén is közösen rendezte meg a Rendőr Tisza-tó körüli futóbajnokság országos döntőjét.

Tájok Péter rendőr alezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Szervek Kiképző Központjának igazgató-helyettese és Urbán Zoltán rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője május 14-én 9 órakor Tiszafüreden ünnepélyes megnyitón köszöntötte a II. Országos Rendőr Tisza-tó körüli futóbajnokság résztvevőit.

A pontszerző versenyen 16 csapat résztvevői indultak, hogy eldöntsék, 2015. évben ki a legjobb a gáton. A versenyzők váltófutásban, hat fős csapatokban Poroszló településről rajtoltak és a Tisza-tó körüli gáton - 54,4 kilométer teljesítése után - Tiszafüreden értek célba. A leggyorsabb csapat 3 óra 40 perc alatt teljesítette a távot.

A verseny végeredményeként a dobogó legfelső fokára - a tavalyi évhez hasonlóan - a Budapesti Rendőr-főkapitányság csapata állhatott, a második helyet a Készenléti Rendőrség csapata szerezte meg, míg a harmadik helyen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csapata végzett.

További részletek: police.hu

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×