eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

LMP: állami vezetőknek ne lehessen offshore tulajdona!

Az LMP olyan törvényjavaslatot fog benyújtani, ami állami vezetők és kormánytisztviselők esetén megtiltja az offshore tulajdont - tudatta a párt két társelnöke.

Szél Bernadett és Schiffer András ennek kapcsán arra emlékeztet, hogy az LMP korábban írásban kérdezte a miniszterelnököt, "mikor űzi ki a kormány az offshore lovagokat az államigazgatásból". Közleményük szerint Orbán Viktor helyett Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter küldött választ, "melyben bemutatta az offshore ellenes kormányzati fegyverek széles palettáját, az üres szavaktól kezdve a szómágiáig".

Azt a véleményüket is hangsúlyozzák, hogy miközben a fejlesztési miniszter "bőszen mantrázza", hogy a kormány határozott lépéseket tett a közpénzek és magánvagyonok adóparadicsomokba menekítése ellen, "a hazai offshore lovagok zavartalanul portyáznak a kedvező adózású offshore területeken.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×