eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

A BKV járatai menetrend szerint elindultak

Változó intenzitással havazott éjszaka Budapesten, a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. 85 munkagéppel és 290 hómunkással takarította az utakat. A 149-es autóbuszt leszámítva a BKV valamennyi járata menetrend szerint közlekedik.

Az FKF tájékoztatása szerint éjszaka a főutakat, járdákat, közlépcsőket, gyalogátkelőhelyeket takarították, és olyan területek is voltak, ahol megkezdték a mellékutak takarítását, azonban amikor ismét havazni kezdett, a szóró járművek visszatértek a fő- és közösségi útvonalakra.

A társaság közleménye szerint a II. kerületben a Szép Juhászné úton meghibásodott egy munkagépük, ami akadályozza a forgalmat. A műszaki mentést reggel kezdik meg, ezért arra kérik a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán közölte, hogy teljes vonalon leállt a 149-es autóbusz közlekedése a jeges és csúszós út miatt, az említett járaton kívül azonban jelenleg nincs egyéb, időjárás okozta fennakadás a fővárosi tömegközlekedésben. A hajnali helyzet szerint a többi járat elindult és menetrend szerint, zökkenőmentesen közlekedik - tudatta a társaság.

Felsővezeték-szakítás történt a Könyves Kálmán körút és a Vajda Péter út kereszteződésében. Emiatt akadályozva van az 1-es villamosok forgalma is. A helyreállítási munkálatok idején pótlóbuszok járnak a Stadionok M - Közvágóhíd H megállók között.

Autóbuszok járnak a 3-as villamos Mázsa tér és Ecseri út M közötti szakaszán is, mivel az említett részen baleset történt.

Címlapról ajánljuk

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×