eur:
389.48
usd:
359.03
bux:
67906.51
2024. június 2. vasárnap Anita, Kármen

Most elmondhatja, elégedett-e MÁV-val

A MÁV-Start több ezer utas véleményét kérdezi meg az utazók igényeinek és elvárásainak felmérésére.

A vasúttársaság tájékoztatása szerint a közvélemény-kutatás kérdőíveit már elkezdték kiosztani a jegyvizsgálók a vonatokon, de a cég honlapján is lehet válaszolni.

A kérdések egyebek között a járművek kényelmével, a pénztárosok tájékozottságával, az állomások és a kocsik tisztaságával kapcsolatosak.

A beérkező visszajelzéseket figyelembe fogják venni a szolgáltatás-fejlesztés tervezésénél a rendelkezésre álló források és a lehetőségek függvényében - közölte a MÁV-Start.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Gyerekvállalás a fejlett világban: mindenkit sújt a krónikus csecsemőhiány

Gyerekvállalás a fejlett világban: mindenkit sújt a krónikus csecsemőhiány

A világ látszólag ideológiailag szembenálló részein hasonló problémával küzdenek a politikai vezetők: hogyan vegyék rá a gyerekvállalásra a nőket? Az utóbbi időben Franciaország és Kína is hazafias jelszavakkal próbálja motiválni a párokat. Különböző statisztikák azt sugallják, hogy a fiatalabb és alacsonyabb keresetű nők reagálnak a legjobban az ösztönzőkre, de vannak hátulütők is.

Orbán Viktor a Békemeneten: "mi vagyunk Európa legnagyobb békefenntartó ereje" - percről percre

"Még egy hét szívós munka, a legendás fideszes hajrá, és letoljuk az ellenfelet a pályáról. Óriási gólhelyzetben vagyunk, ajtó-ablak, be lehet azt pöckölni, piszkálni, tuszkolni" - fogalmazott Orbán Viktor Fidesz-elnök, miniszterelnök a Békemenet margitszigeti végállomásán szombat délután.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.03. hétfő, 18:00
Deutsch Tamás
a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője
Már osztálykirándulások maradnak el – Mégis mi történik?

Már osztálykirándulások maradnak el – Mégis mi történik?

A buszok után idén áprilistól nem az időalapú e-matrica rendszerben, hanem a megtett úttal arányos e-útdíj rendszerben kell fizetni az útdíjat. Ez drasztikus költségnövekedéssel járt, amelynek hatásai szinte azonnal megmutatkoztak. Ide tartozik többek között az, hogy az osztálykirándulásokra sokkal drágábban lehet buszt rendelni, mint korábban és voltak olyan programok, amelyek vagy elmaradtak, vagy lerövidültek emiatt. Többek között erről beszélt a Portfolio Checklist hétvégi különkiadásában Dittel Gábor, a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete - NiT Hungary ügyvezető főtitkára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×