eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Megint drágul az üzemanyag

Szerdán nulla órától bruttó négy forinttal emeli a Mol a benzin és két forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát - tudta meg a Portfolio.hu.

Szerdától bruttó négy forinttal emeli a Mol a benzin és két forinttal a gázolaj nagykereskedelmi listaárát - tudta meg a Portfolio.hu. Mindez azt jelenti, hogy az olajtársaság a benzin literjét bruttó 406,6, a gázolajét pedig bruttó 420,7 forintért adja majd.

Az üzemanyagárak emelése a finomított termékek drágulásának és a forint gyengülésének tudható be.

Bár az egyes kutak árképzése egymástól eltérő, az autósok nagyjából ugyanilyen mértékű változással (4 Ft-os benzin és 2 Ft-os gázolajár emeléssel) szembesülnek majd szerdán az állomásokon.

Ez azt jelenti, hogy a benzint átlagosan 423-424 forintos, a gázolajat pedig 437-438 forintos literenkénti áron tankolhatjuk majd.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az oroszok Harkivban támadnak, a tengeren nagy veszteség érhette őket - Háborús híreink vasárnap

Az oroszok Harkivban támadnak, a tengeren nagy veszteség érhette őket - Háborús híreink vasárnap

Az oroszok Harkivban nyomulnak előre, szombaton egy falu elfoglalását jelentette be az orosz védelmi minisztérium. Közben Ukrajna lőszerhiánnyal küzd, és a harkivi frontról több ezer civilt evakuáltak. Tegnap életbe lépett az új törvény, amely átalakítja a hadsereg mozgósításának módját. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök elutasította Emmanuel Macron francia elnök javaslatát az Oroszország és Ukrajna közötti ideiglenes tűzszünetre a párizsi olimpia alatt. Szombaton ebben a cikkünkben számolunk be a háború legfontosabb eseményeiről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×