eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Kik Orbán Viktor bizalmas tanácsadói? - Hetilapszemle

A Heti Válasz Orbán Viktor tanácsadóiról, a Figyelő a kivándorló vagyonokról készített összeállítást.

A Heti Válasz Orbán Viktor tanácsadóiról készített összeállítást. Az írásból kiderül: a miniszterelnök bizalmasai egyre fontosabb szerepet töltenek be a kormányzati rendszerben. A Miniszterelnökség súlya azzal is növekedett, hogy a kommunikáció mellett immár az összes fontos kinevezés itt dől el. Míg a főtanácsadók inkább a Fidesz értelmiségi holdudvarából kerültek ki, a kormánybiztossal szinte azonos hatáskörű, államtitkári jogállású miniszterelnöki biztosok arcéle politikusabb - írja a Heti Válasz, részletesen elemezve Orbán Viktor tanácsadóit.

A Figyelő a kivándorló vagyonokról készített összeállítást. Az írásból kiderül: a legvagyonosabb magyarok továbbra is szívesen bízzák külföldi szolgáltatókra pénzük kezelését. Némelyek ezt legálisan teszik, mások szabálytalan adóelkerülő struktúrákkal. Az amnesztia-törvények az eddigi adatok alapján egyelőre nem érték el céljukat, pedig aki adót csal, egyre többet kockáztat - írja a Figyelő.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×