eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Orbán Viktor részt vesz a Jobbik frakcióülésén

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön részt vesz a Jobbik parlamenti képviselőcsoportjának ülésén. A párt szóvivője szerint a képviselők elsősorban a Magyar Gárda körül kialakult helyzetet szeretnék vele megbeszélni.

Az LMP után egy újabb ellenzéki párt, a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportja is meghívta frakcióülésére Orbán Viktor miniszterelnököt - közölte Szijjártó Péter.

A miniszterelnök szóvivője közleményében hozzátette: az áprilisi országgyűlési választásokon az emberek megalapították a nemzeti együttműködés rendszerét, amelynek sikeres felépítése érdekében a miniszterelnök a második ellenzéki meghívást is elfogadta, és csütörtökön részt vesz a Jobbik frakcióülésén.

A kormányfő múlt szerdán járt az LMP-nél.

Téma: a Magyar Gárda

A Jobbik elsősorban azzal a szándékkal hívta meg Orbán Viktort, hogy a képviselők megbeszélhessék a Magyar Gárda körül kialakult helyzetet - mondta a párt szóvivője.

Mirkóczki Ádám hangsúlyozta: a kormányfő válaszában úgy fogalmazott, hogy a nemzeti együttműködés rendszerének keretében tesz látogatást a Jobbik frakcióülésén, amelynek nem lesznek előre meghatározott napirendi pontjai.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 18. 10:22
×
×
×
×