eur:
387.28
usd:
357.13
bux:
68051.96
2024. május 23. csütörtök Dezső

Mesterházy: Hatékonyabbá kell tenni az MSZP működését

Markáns, karakteres politizálást ígér az MSZP új elnöke. Mesterházy Attila az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta, hogy hatékonyabbá kell tenni a párt működési mechanizmusát.

Öt pillér mentén szervezi az MSZP politikáját a párt hétvégén megválasztott elnöke. Mesterházy Attila az InfoRádió Aréna című műsorában közölte: ezek közé tartozik a modernizáció képviselete, a fenntartható fejlődés igénye és a teljes foglalkoztatottság megteremtése mint célkitűzés. Emellett fontosnak tartja a társadalmi különbségek csökkentését, a társadalmi mobilitás elősegítését az esélyegyenlőség megteremtése révén, továbbá a demokrácia és a szabadság védelmét.

A munkájukból élők, az elesettek és a kiszolgáltatott csoportok védelme az MSZP elsőszámú feladata - tette hozzá a szocialisták parlamenti frakcióvezetője, aki szerint markáns, karakteres politikát kell folytatni.

Mesterházy Attila szólt arról is, hogy 21 pontban foglalta össze, hogy a párt újjászervezése szempontjából mi a fontos, milyen tartalmi és szervezeti irányt kell követni.

A pártelnök szerint hatékonyabbá kell tenni az MSZP működési mechanizmusát. Felgyorsult világ, a Fidesz "kíméletlen hatalmi gépezetet hozott létre", így felkészültnek kell lenni, fontos a hatékonyabb kommunikáció és az érthetőbb nyelvezet megkövetelése - mondta Mesterházy Attila.

Hanganyag: Exterde Tibor

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.23. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
Növeli részesedését a Hankook a a Hanon Systemsben

Növeli részesedését a Hankook a a Hanon Systemsben

A Hankook & Company vállalatcsoport növeli részesedését a világ második legnagyobb autó hő- és energiaszabályozási technológiákkal foglalkozó cégében, a Hanon Systemsben. Az akvizíció, várhatóan még az idei év végéig befejeződik. A lépéstől a Hankook azt várja, hogy a cégcsoport a 30 legnagyobb koreai vállalat közé kerüljön - derült ki a vállalat közleményéből.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×