eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 19. péntek Emília

Elmaradt a pártvezetők választási vitája

Elmaradt a pártvezetők délutánra meghirdetett vitája az ELTE jogi karán. A konferenciát szervező Politológus Hallgatók Országos Egyesülete eredetileg Pokorni Zoltánt, a Fidesz alelnökét, Kovács László volt szocialista pártelnököt, Szegedi Csanádot, a Jobbik alelnökét, Dávid Ibolyát az MDF, illetve Retkes Attilát, az SZDSZ elnökét várta a rendezvényre.

A Távirati Iroda a szervezőktől úgy értesült, hogy a Fidesz ma mondta le részvételét, míg az MSZP azt közölte, hogy a szervezők kitiltották Szekeres Imrét, a párt elnökhelyettesét a konferenciáról. A honvédelmi miniszter Kovács László volt uniós biztos helyett vett volna részt a rendezvényen.

A szervezők azt közölték, hogy már a rendezvény előtt úgy döntöttek, ha a meghívott lemondja a részvételt, akkor más nem helyettesítheti.

Címlapról ajánljuk

Koi Tamás: a vállalati rendszergazdák legnagyobb rémálma vált valóra, hetekig tarthat a káosz

Egy informatikai hiba okoz tömeges leállásokat világszerte. Több országban repülőtereken, bankokban, kórházakban és a médiában is problémákat jelentettek. Egy kiberbiztonsági cég egyik frissítése okozta a hibát, a hatásai pedig napokig, sőt, akár hetekig is tarthatnak – mondta az InfoRádióban Koi Tamás, a HWSW informatikai szakportál újságírója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×