eur:
390.77
usd:
366.28
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Egyetlen éjszaka 14 nőt vitt az ágyba a hollywoodi fenegyerek

Az angol focisták elbújhatnak a hollywoodi nagyfiúk mellett - állítja Mickey Rourke, aki azzal is eldicsekedett egy interjúban, hogy egy londoni görbe estén tizennégy nőt vitt ágyba.

"Felejtsék el Ashley Cole-t, amit ő csinál, az egy filmsztárhoz képest semmi. A focistafeleségeknek és -barátnőknek nincs nehéz dolguk, próbálnának csak meg hollywoodi fenegyerekekkel élni" - mondta Mickey Rourke.

A színész erről annak a Lizzie Cundynak beszélt, akinek a férje korábban a Chelsea-ben és a Tottenhamben is megfordult védő, Jason Cundy. Rourke az interjúban azzal is eldicsekedett, hogy egy alkalommal tizennégy nőt fektetett le egyetlen éjszaka alatt.

"Az angol focisták elbújhatnak mellettünk, ha nőkről van szó. Ha ti, futballistafeleségek tudnátok, mi mit művelünk, azt gondolnátok, kiscicákhoz mentetek hozzá" - jegyezte meg a színész.

Az utóbbi hetekben az angol sajtó a Chelsea két sztárjának - John Terrynek és Ashley Cole-nak - félrelépéseitől volt hangos. Terry korábbi csapattársa és jó barátja volt kedvesével szűrte össze a levet, míg Cole több nővel is megcsalta a feleségét, a Girls Aloud énekesnőjét, Cherylt.

Címlapról ajánljuk
Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul
A szakértő válaszol

Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul

A brit belügyminisztérium hétfőn többek szerint a vártnál hetekkel korábban elkezdte azoknak a menedékkérőknek az őrizetbe vételét, akiket Ruandába szándékozik kitelepíteni. Az InfoRádió Gálik Zoltántól, a Corvinus Egyetem docensétől tudakolt részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×