eur:
393.74
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Csere: Hagyó Miklós helyett Katona Tamás

Katona Tamás pénzügyi államtitkár indulhat Hagyó Miklós helyén, Budapest 18-as számú választókerületében az MSZP egyéni képviselőjelöltjeként - erősítették meg szocialista politikusok.

Hagyó Miklós XII. kerület szocialista elnök kedden mondott le a jelöltségről, a budapesti lista befutó helyéről és fővárosi közgyűlési mandátumáról. A lemondásra az MSZP budapesti elnöksége kérte fel a BKV-botrány miatt.

A politikus szerdán annyit mondott: az elnökség egyhangú javaslatot tesz a jelölt személyére a kerületi küldöttgyűlésnek. Az MTI úgy tudja, hogy a testület még a héten összeülhet.

Katona Tamás - nem befutónak számító helyen - rajta van az MSZP országos listáján is. Katona Tamás korábban a Központi Statisztikai Hivatal elnöke volt, 2003-tól 2004-ig kabinetfőnök a Miniszterelnöki Hivatalban, 2004 óta a Pénzügyminisztériumban dolgozik.

Hagyó Miklós az MTI-nek hangsúlyozta: kerületi elnökként és az MSZP tagjaként mindent megtesz azért, hogy minél többen voksoljanak jelöltjükre és a szocialista pártra.

A kedden történtekkel kapcsolatban azt mondta: nehéz helyzet és nehéz döntés volt, de rengeteg SMS-t, e-mailt és levelet kapott; ezek megerősítették abban, hogy folytatnia kell a munkát.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×