eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Több mint 130 millió forint adomány érkezett a Fideszhez eddig

Eddig több mint 130 millió forint adomány érkezett a Fideszhez a párt támogatóitól; önkéntesnek több mint 50 ezren jelentkeztek - közölte Nyitrai Zsolt.

A Fidesz operatív igazgatója sajtótájékoztatóján kifejtette: a legtöbb önkéntes a közép-magyarországi régióból jelentkezett, többségük nő.

Az adománygyűjtéssel kapcsolatban elmondta: a több mint 130 millió forintnyi adomány körülbelül 41 ezer befizetésből gyűlt össze. Az átlagos támogatás fejenként 3.200 forint volt.

Nyitrai Zsolt emlékeztetett, Orbán Viktor Fidesz-elnök az év első napjaiban küldött levelet a párt támogatóinak, amelyben arra kérte őket, jelentkezzenek önkéntesnek, és ha tudnak, támogassák a Fidesz választási felkészülését, kampányát. Sem az adománygyűjtés, sem az önkéntestoborzás nem ért még véget - tette hozzá az operatív igazgató.

Címlapról ajánljuk
Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Internetes reklámok formájában és a közösségi oldalakon sokszor láthatnak a felhasználok olyan hirdetéseket, amelyek arról szólnak, hogy a különböző gyógygombákat, növényeket vagy gyümölcsöket nagy koncentrátumban tartalmazó étrend-kiegészítők alkalmasak a súlyos, akár daganatos betegségek gyógyítására, megelőzésére. De vajon mit hihetünk el ezekből és mit nem?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×