eur:
398.76
usd:
360.3
bux:
74348.56
2024. október 2. szerda Petra

Bizalmatlansági indítvány az MDF fővárosi elnöksége ellen

Bizalmatlansági indítványt nyújtott be az MDF több budapesti választmányi tagja a párt fővárosi elnöksége ellen. Lévai Zoltán, a párt budapesti vezetője megerősítette a hírt, de egyúttal azt mondta: nincs semmi alapja a kezdeményezésnek.

Az aláírók - köztük több kerületi vezető - úgy véli: az MDF és az SZDSZ közötti fővárosi választási együttműködés jóváhagyásakor az elnökség nem a párt érdekeit képviselte. Lévai Zoltán ezzel összefüggésben azt mondta: a kérdésről egyhangúlag döntött január 20-án a budapesti választmány.

Azon az ülésen a 26 tagból 14-en voltak jelen, ők szavazták meg a választási együttműködést az SZDSZ-szel. Az MDF fővárosi elnöke úgy fogalmazott: a bizalmatlansági indítvány - amelyet szerinte testületi ülésen kellett volna előterjeszteni - nem több, mint a véleményükkel kisebbségben maradók szokásos nyafogása.

Címlapról ajánljuk
Az Izrael elleni rakétatámadást már befejeztük, de... - Irán Európának üzent

"Az Izrael elleni rakétatámadást már befejeztük, de..." - Irán Európának üzent

Telefonon konzultált több európai hivatali kollégájával Abbász Aragcsi iráni külügyminiszter közvetlenül azután, hogy országa kedd este több száz rakétával támadta Izraelt - jelentette szerdán az iráni állami média. Izrael és Irán is fenyegetőzik azzal, hogy majd visszalő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×