eur:
392.55
usd:
366.13
bux:
66821.21
2024. április 25. csütörtök Márk

Õrizetbe vették a nagycenki patikatolvajt

Õrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki ittas állapotban betört a nagycenki patikába és egyebek mellett több mint 30 ampulla új influenza elleni oltóanyagot lopott - közölte a rendőrség.

A 30 éves helybeli elkövető péntekre virradóra felfeszítette a gyógyszertár hátsó ajtaját, s a keze ügyébe kerülő tárgyakat, a H1N1 elleni oltóanyagon kívül, laptopot, gyógyászati segédeszközöket és 30 ezer forint készpénzt vitt magával - mondta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A gyógyszertári betörés előtt a tettes a helyi italmérőkben nem keveset fogyasztott - tette hozzá Kálmán Gabriella.

A férfi beismerte tettét. Az ügyben a soproni rendőrkapitányság vagyon elleni bűncselekmény gyanújával folytatja a nyomozást, és kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

A patikából eltűnt értékeket még keresi a rendőrség.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×