eur:
399.17
usd:
363.71
bux:
74175.47
2024. október 8. kedd Koppány

Juracsik Zoltán lesz a BKV humánpolitkai igazgatója

Juracsik Zoltán, az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola eddigi humánpolitikai osztályvezetője lesz a jövőben a BKV humánpolitikai igazgatója.

A társaság közölte: az augusztusban kiírt pályázatára csaknem 50-en jelentkeztek, majd a szakmai anyagok áttekintése, és az interjúk után döntött Kocsis István vezérigazgató az új vezető személyéről.

Juracsik Zoltán munkaszerződése határozatlan időre szól; alapbére 1 millió 241 ezer forint havonta, teljesítéshez kötött prémiuma 100 százalék. Juttatásai között szerepel a személygépkocsi és mobiltelefon használat, a Kollektív Szerződés szerinti vezetői pótszabadság, valamint az egészségügyi szűrővizsgálaton való részvétel, végkielégítés azonban nem jár neki.

Az előző vezetőt, Szalainé Szilágyi Eleonórát július 27-én bocsátották el a BKV-tól, miután kiderült: tavaly márciusban mintegy 100 millió forint végkielégítést kapott, a BKV mégis továbbfoglalkoztatta.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Strasbourgban: "az EU-nak változnia kell"

Kedd délután órákon át faggathatják újságírók a magyar miniszterelnököt egy nappal azelőtt, hogy bemutatja Magyarország EU-elnöki programját a plenáris ülésen. Szólt a gazdasági versenyképességi megoldási terveiről, illetve a migrációs javaslatról. Szorgalmazta a schengeni csúcs létrehozását és a háború lezárása felé is javasolt lépéseket. Részletesen szólt Ukrajnával kapcsolatos álláspontjáról, és arról is, mi történik Európában két nappal az amerikai elnökválasztás után.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×