eur:
389.45
usd:
363.53
bux:
68005.86
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Schmitt Pál: "Az MSZP nem kormányozhat 17 százalékos támogatottsággal!"

Nem lehet erőltetni az MSZP távozását a hatalomból, de várjuk a pillanatot, hogy belássák: 17 százalékos támogatottsággal nem lehet kormányozni - nyilatkozta Schmitt Pál, a Fidesz EP-listájának vezetője az MTV műsorában.

Örülök az 56 százalékos választási eredménynek, ilyen még nem volt Európában - mondta Schmitt Pál az MTV-nek nyilatkozva.

Nincs ráírva egyetlen mandátumra sem, hogy azt kitől vették el - reagált a Jobbik eredményére a Fidesz EP-listájának vezetője.

Nem kívánok most a Jobbik eredményével foglalkozni, a magunkénak örülök - jelentette ki Schmitt Pál, amikor arról kérdezték, miként vélekedik a Jobbik 3 mandátumáról.

Én idáig a szocialistákkal is tudtam együttműködni. Ha a nemzeti érdek úgy kívánja, össze kell fogni az Európai Parlamentben - válaszolta arra a kérdésre, vajon együtt fog-e működni a Fidesz a Jobbikkal.

Az MSZP-vel kapcsolatban kijelentette: 17 százalékos támogatottsággal nem lehet költségvetést készíteni. Erőltetni nem lehet, de várjuk a pillanatot, hogy az MSZP belássa: ilyen alacsony támogatottsággal nem maradhat hatalmon - vélekedett Schmitt Pál.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×