eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

A Fidesz szerint Vahl jelölése Bajnai alkalmatlanságát bizonyítja

Bajnai Gordon kormányfő alkalmatlanságát jelzi, hogy immár második miniszterjelöltje vált alkalmatlanná a pozíció betöltésére - reagált Bencsik János, a Fidesz országgyűlési képviselője csütörtökön Vahl Tamás visszalépésére.

Ismét bebizonyosodott, hogy az MSZP-SZDSZ kormány a reménytelenség kormánya - fogalmazott Bencsik János.

A fideszes politikus kifejtette: Bajnai Gordon a gazdasági miniszteri posztra egy, a "kartellezésben gyakorlattal rendelkező üzletembert" jelölt, aki végül a külső, civil nyomásra úgy döntött, hogy - hitelességi problémák miatt - mégsem vállalja a tárca irányítását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×