eur:
388.56
usd:
360.7
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Támadás három MSZP-iroda ellen

Molotov-koktél robbant fel, de csak kisebb kárt okozott Keszthelyen, az MSZP irodájában keddre virradóra. Hasonló támadás érte a párt nagykanizsai és szigetszentmiklósi irodáját is.

A keszthelyi, Rákóczi téri iroda bejárati ajtaját ismeretlenek bedobták. Az előtérben egy akasztófa kötelet, egy fél téglát és egy levelet találtak, amelynek egyelőre nem ismerik a tartalmát - mondta Góra Balázs, a párt megyei ügyvezető alelnöke elmondta.

Az esetet 7 óra körül, az épület előtt parkoló taxisok fedezték fel. A helyszínelés tűzszerészek bevonásával jelenleg is tart - mondta a szocialista politikus.

Góra Balázs beszámolt arról, hogy hasonló támadás érte a nagykanizsai irodát is. A bejáratot téglával dobták be, odabent hurkolt kötelet találtak, valamint egy újságból kivágott betűkből összeállított fenyegető levelet.

Molotov-koktélt találtak a szigetszentmiklósi MSZP-iroda előtt kedden délelőtt - közölte Jószai Attila, a Kis-Duna menti MSZP-szervezet elnöke az MTI-vel.

Az iroda ablakát betörték, de a Molotov-koktélt nem gyújtották meg, és nem dobták rá az épületre, hanem csak letették az iroda elé. A rendőrség már úton van a helyszínre - közölte az elnök.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×