eur:
389.6
usd:
364.5
bux:
68197.65
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Fábry mégsem vesz Gyurcsánynak panellakást az Avas dzsumbujában

Fábry Sándor ötlete nyomán a hírek szerint már egymillió forint összegyűlt arra a célra, hogy Gyurcsány Ferencnek egy lepusztult panellakást megvásároljanak a miskolci Avas lakótelepen. Az ötletet az adta, hogy a távozó miniszterelnök vagyonbevallásában egy pápai panellakás szerepel, amelyben édesanyja él. Fábry az inforadio.hu kérdésére elmondta: csak viccről van szó, nem foglalkozik az üggyel.

Fábry Sándor pénzt gyűjt Gyurcsány Ferenc számára - adta hírül több lap. Fábry az inforadio.hu kérdésére elmondta: "Ez csak egy vicc volt, a továbbiakban nem kívánok ezzel a témával foglalkozni."

A showman poénjához az adta az ötletet, hogy a miniszterelnök vagyonnyilatkozata szerint csupán egy ötven négyzetméteres pápai társasházi lakás van a nevén, amelyben Gyurcsány édesanyja él.

"Lakást Ferinek! Szerencsétlen nem lesz élete végéig miniszterelnök. Reméljük... Összedobunk neki egy kéglit. Avas-délen egy problémás lépcsőházban már ötmillióért kapunk valamit." - mondta Fábry még márciusban az Esti Showderben.

Több lap azt írta a közelmúltban, hogy Fábry komolyan gondolja ötletét. A műsor producere, Kovács Kristóf kijelentette, a gyűjtés folyamatban van. Az inforadio.hu kérdésére azonban a showman cáfolta a hírt, így az Avas lakói szegényebbek lettek egy híres szomszéddal.

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×