eur:
389.37
usd:
362.8
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Hol kell nagyon óvatosan autózni húsvétkor?

Az elmúlt időszakban az ország bizonyos pontjain nagyon sok súlyos baleset történt. A rendőrség által készített térképen folyamatosan láthatóak a gócpontok. Eszerint Budapesten kívül különösen veszélyes a közlekedés Vasban, Zalában, Somogyban, és az ország keleti területein. Az Alföld nyugati részén, illetve Veszprém-, Fejér, Tolna- és Baranya megyében alig van komoly baleset.

A húsvéti hosszú hétvége sok autózással jár. A címben feltett kérdésre természetesen az a helyes válasz, hogy mindenhol nagyon óvatosan kell közlekedni. A járművezetőknek ugyanakkor érdemes alaposan tanulmányozniuk Magyarország baleseti térképét, mivel az ország egyes pontjain sokkal több súlyos baleset történik.

A gócpontok elhelyezkedése alapján Budapesten és Pest megyén kívül - ahol a legtöbb szerencsétlenség történik - az alábbi helyeken érdemes nagyon vigyázni: Vas-, Zala-és Somogy megyében, illetve az M1-es autópályán.

Az ország nyugati felének többi részén, Győr környékén, illetve Veszprém-, Fejér- és Baranya megyében az elmúlt 30 napban gyakorlatilag alig történt súlyos baleset.

Keleten az alábbi megyékben az átlagosnál is jobban vigyázni: Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár, Békés és Heves.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×