eur:
386.98
usd:
358.72
bux:
68917.55
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác

Erdővédelem Borsodban

Megállapodást kötött az erdők védelmére a miskolci központú Északerdő Zrt. Délbükki Erdészeti Igazgatósága a rendőrséggel és egy települési önkormányzattal.

Rencsiné Ágh Márta, az Északerdő sajtóreferense elmondta: az együttműködés célja a falopások visszaszorítása, valamint a jogosulatlan vadászat, az illegális szemétlerakás és a természeti környezet károsításának megakadályozása.

Hozzátette: az egyezséget a tiszaújvárosi rendőrséggel, illetve Hejőbába önkormányzatával és polgárőr egyesületével írták alá.

Az erdészeti igazgatóság járőrözésekhez alkalmas gépjárművet és személyzetet biztosít, valamint anyagilag is támogatja a vagyonvédelmi szolgálatot erősítő polgárőr egyesületet.

Címlapról ajánljuk

Több mint ezer vendégmunkást küldtek el az iváncsai akkumulátorgyárból, de nem történt elbocsátás

Lefelezik az iváncsai akkumulátorgyár dolgozóinak létszámát, igaz, a dél-korai SK Innovation üzemében csak a kölcsönzött munkaerőtől válnak meg – mondta az InfoRádióban Székely Tamás, a Magyar Vegyipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége elnöke. Fónagy János parlamenti államtitkár közölte: az elküldött dolgozók máshol kapnak munkát, a megélhetésük biztosított lesz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.14. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×